sep 282015
 

Prachtig weer, veel bezoekers, blije gezichten bij de verkopers. Even genieten van een kopje koffie of pilsje in de zon op het terras. Alles bij elkaar maakte de negende Kofferbakverkoop Gerwen weer een erg geslaagde dag. Alle vrijwilligers, bezoekers en deelnemers: bedankt!

apr 152014
 

Afgelopen zondag 13 april organiseerde Comité Gerwen Aktief de voorjaars Kofferbakverkoop van Gerwen.

Ruim voordat de markt open zou gaan, stond er al een lange stoet deelnemers met hun voertuig te wachten op de toegangsweg naar het gildeterrein. Om zeven uur ging de poort open en het terrein werd vlot gevuld met zo’n 115 auto’s, bussen en aanhangers. Om half negen ging de poort open voor het bezoek. Het was even dringen!

Vanaf toen startte een gestage stroom van goederen van de markt richting het parkeerterrein. Van tweedehands Barbies tot fietsendragers, van rieten manden tot boeken, van bessenstruiken tot antiek gereedschap. Er werd goed verkocht.

“We kunnen terugkijken op een goed geslaagde dag”, zegt Sander Bontje, een van de organisatoren. “Het weer zat gelukkig weer reuze mee en ik heb vooral ontspannen en blije gezichten gezien. Zowel bij de bezoekers als de deelnemers. Mensen komen hier graag, want op een markt als dit vind je nog echt waardevolle spullen die mensen thuis al jaren op zolder hebben liggen. En met een dikke 1600 bezoekers loop ik als penningmeester ook met een grote glimlach rond!”, grapt hij. “Sommige bezoekers waren zo enthousiast dat ze zich meteen als verkoper hebben ingeschreven voor de volgende markt, op 28 september. De inschrijving daarvoor is inmiddels weer geopend.” Inschrijven kan via de website www.kofferbakverkoop-gerwen.nl.

mrt 122014
 

Kofferbakverkoop GerwenBijna vol
De reclameborden voor de Kofferbakverkoop van Gerwen van 13 april worden over twee weken weer aan de straat gezet. Onze ervaring leert dat het maximaal aantal inschrijvingen dan heel snel bereikt is. Op dit moment hebben we nog plaats over voor circa 20 deelnemers.

Inschrijven kan alleen via het inschrijfformulier op onze website. Zodra het maximaal aantal deelnemers bereikt is, wordt het formulier gedeactiveerd.

Betaal op tijd na inschrijven!
Nadat u zich ingeschreven heeft, ontvangt u altijd een e-mail met uw inschrijfnummer en betaalinstructies. Betaal voor de genoemde datum! Want anders vervalt uw inschrijving. Wij kunnen niet zien of iemand het vergeten is of besloten heeft om toch niet te komen. Zeker nu het aantal beschikbare plaatsen snel opraakt geldt des te meer: wie op tijd betaald heeft, is verzekerd van een plaats. Over een paar dagen werken we alle inschrijvingen weer bij. Deelnemers die op dat moment nog niet betaald hebben krijgen bericht dat hun inschrijving is vervallen. Zij kunnen zich opnieuw aanmelden, maar staan dan weer onderaan de wachtlijst.

We hopen op net zo mooi weer als de voorgaande keren en zien u graag terug op 13 april!

Met vriendelijke groet,

Comité Gerwen Aktief
Organisatie Kofferbakverkoop Gerwen

nov 192013
 

Kofferbakverkoop Gerwen 2014-04-13De afgelopen editie van de Kofferbakverkoop Gerwen was weer geslaagd. We hopen dat u een leuke markt heeft beleefd en dat de verkopers goed verkocht hebben. Alle verkopers, bezoekers en vrijwilligers: bedankt voor een mooie, ontspannen en gezellige dag!

Meer en meer mensen leren de Kofferbakverkoop van Gerwen kennen. De markt wordt steeds drukker bezocht. Ook onder de deelnemers neemt de belangstelling toe. Ter illustratie: alleen al in de week voorafgaand aan de afgelopen markt hebben we meer dan 80 mensen moeten teleurstellen omdat we vol zaten.

Opvallend is dat het gros van alle deelnemers vooruit heeft betaald en van hen is iedereen verschenen, een enkeling heeft zich afgemeld. Van de paar deelnemers die niet vooruit wilden betalen, is de helft ook niet op komen dagen. En dat is jammer, want anderen hadden er graag gestaan.

Voor ons als organisatie maakte dat de beslissing makkelijk: alle deelnemers betalen voortaan vooruit. U bent daarmee verzekerd van een plek. En wij van een goed gevulde markt.

De volgende Kofferbakverkoop van Gerwen is op 13 april 2014. Het inschrijfformulier is inmiddels weer geactiveerd op onze website. Wilt u zeker zijn van een plaats? Schrijf u op tijd in!

mrt 102013
 

De antwoorden op de meest gestelde vragen zijn verzameld en hier te raadplegen. Deze worden continu bijgewerkt.

sep 262012
 

Op 23 september was er weer een gezellige markt! En ondank het dreigende weer nog goed bezocht. Burgemeester Houben kwam voor het goede doel zelfs nog even meehelpen in de winkel van Henny Hommersom! Hierbij enkele foto’s:

apr 172012
 

Op zondag 15 april werd een nieuwe editie van de Kofferbakverkoop van Gerwen gehouden. Om half zeven vroeg stond er al een lange rij wagens voor de poort. Met bijna 100 deelnemers was het drukker bezet dan vorig jaar. Bij het opstellen werden de aanwijzingen van de verkeersregelaars prima opgevolgd en na even zorgvuldig manoeuvreren stond iedereen op zijn plaats. Om half negen klonk het goede bericht dat er nog ruimte was voor enkele belangstellende verkopers die zich op de reservelijst hadden laten zetten voor een standplaats.

Ondanks de soms wat dreigende luchten en de frisse noordenwind hadden ruim 1300 bezoekers de weg naar de markt gevonden. Er was weer van alles te vinden en er werd goed gesnuffeld, gekeken, gepast, geprobeerd, gepingeld en gekocht. Bezoekers konden op vertoon van hun entreekaartje een gratis kop koffie of thee krijgen. Dat hebben we geweten! Er zijn honderden liters doorheen gevlogen.

Alle verkopers, bezoekers en vrijwilligers: bedankt voor een mooie, ontspannen en gezellige dag!

Enkele foto’s van de kofferbakverkoop van 15 april 2012:

jan 032012
 

Op 15 april is er weer een gezellige Kofferbakverkoop in Gerwen!

Inschrijven als deelnemer kan vanaf nu, bijvoorkeur middels het inschrijfformulier.

 

sep 272011
 

We kijken terug op een geslaagde eerste kofferbakverkoop van Gerwen, gehouden op zondag 25 september 2011. Met ruim 70 deelnemers en 752 bezoekers (vanaf 12 jaar) werden onze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Natuurlijk hielp het prachtige weer ook een handje mee. Alle verkopers, bezoekers en vrijwilligers: bedankt voor een mooie, ontspannen en gezellige dag!

Enkele foto’s van de kofferbakverkoop van 25 september 2011:

Actueel in Nuenen Actueel In Nuenen heeft een nieuwsbericht en filmpje gepubliceerd over de markt.