nov 192013
 

Kofferbakverkoop Gerwen 2014-04-13De afgelopen editie van de Kofferbakverkoop Gerwen was weer geslaagd. We hopen dat u een leuke markt heeft beleefd en dat de verkopers goed verkocht hebben. Alle verkopers, bezoekers en vrijwilligers: bedankt voor een mooie, ontspannen en gezellige dag!

Meer en meer mensen leren de Kofferbakverkoop van Gerwen kennen. De markt wordt steeds drukker bezocht. Ook onder de deelnemers neemt de belangstelling toe. Ter illustratie: alleen al in de week voorafgaand aan de afgelopen markt hebben we meer dan 80 mensen moeten teleurstellen omdat we vol zaten.

Opvallend is dat het gros van alle deelnemers vooruit heeft betaald en van hen is iedereen verschenen, een enkeling heeft zich afgemeld. Van de paar deelnemers die niet vooruit wilden betalen, is de helft ook niet op komen dagen. En dat is jammer, want anderen hadden er graag gestaan.

Voor ons als organisatie maakte dat de beslissing makkelijk: alle deelnemers betalen voortaan vooruit. U bent daarmee verzekerd van een plek. En wij van een goed gevulde markt.

De volgende Kofferbakverkoop van Gerwen is op 13 april 2014. Het inschrijfformulier is inmiddels weer geactiveerd op onze website. Wilt u zeker zijn van een plaats? Schrijf u op tijd in!