mrt 122014
 

Kofferbakverkoop GerwenBijna vol
De reclameborden voor de Kofferbakverkoop van Gerwen van 13 april worden over twee weken weer aan de straat gezet. Onze ervaring leert dat het maximaal aantal inschrijvingen dan heel snel bereikt is. Op dit moment hebben we nog plaats over voor circa 20 deelnemers.

Inschrijven kan alleen via het inschrijfformulier op onze website. Zodra het maximaal aantal deelnemers bereikt is, wordt het formulier gedeactiveerd.

Betaal op tijd na inschrijven!
Nadat u zich ingeschreven heeft, ontvangt u altijd een e-mail met uw inschrijfnummer en betaalinstructies. Betaal voor de genoemde datum! Want anders vervalt uw inschrijving. Wij kunnen niet zien of iemand het vergeten is of besloten heeft om toch niet te komen. Zeker nu het aantal beschikbare plaatsen snel opraakt geldt des te meer: wie op tijd betaald heeft, is verzekerd van een plaats. Over een paar dagen werken we alle inschrijvingen weer bij. Deelnemers die op dat moment nog niet betaald hebben krijgen bericht dat hun inschrijving is vervallen. Zij kunnen zich opnieuw aanmelden, maar staan dan weer onderaan de wachtlijst.

We hopen op net zo mooi weer als de voorgaande keren en zien u graag terug op 13 april!

Met vriendelijke groet,

Comité Gerwen Aktief
Organisatie Kofferbakverkoop Gerwen