Hoe werkt het?

 

De Kofferbakverkoop in Gerwen is een gezellige markt met curiosa, kleding, speelgoed, antiek, witgoed, cd’s, meubels, noem maar op! Het principe komt uit Engeland: de carboot sale, waarbij de mensen rechtstreeks vanuit de kofferbak van hun auto hun spullen verkopen. Omdat iedere deelnemer weer wat anders aan te bieden heeft, wordt het een vrolijke, kleurrijke en gezellige markt waar van alles te vinden zal zijn.

Alle deelnemende verkopers brengen hun waren aan de man vanuit hun eigen “winkeltje”, ingericht rond hun eigen auto, bus of aanhanger. Hoe u uw winkel inricht, mag u zelf weten. Bijvoorbeeld door alles uit te stallen op een zeil of op een tafel gemaakt van meegebrachte schragen en planken. Door de organisatie worden geen marktkramen geplaatst. Iedere deelnemer krijgt een ruime plek aangewezen.

Op het marktterrein kunt u ook terecht voor een hapje of een drankje. En natuurlijk zijn er toiletten aanwezig voor een sanitaire stop.

Bezoekers

Toegangsprijzen
Entree per persoon: € 2,50 (inclusief een kop koffie of thee)
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Parkeren: gratis (volg de bordjes)
Het parkeerveld kan na regen wat modderig zijn, denk aan geschikt schoeisel!

Openingstijden
Het marktterrein is open voor het publiek tussen 08.30 en 15.30 uur.

Deelnemende verkopers

Tarieven
Personen auto: € 10,-
Caddy/SUV/minibus: € 12.-
Bestelbus (vanafprijs): € 15,-
Aanhanger met enkele as: € 5,- extra
Aanhanger met dubbele as: € 7,50 extra

Na inschrijven ontvangt u per e-mail de betalingsinstructies. Betaal op tijd! Uw inschrijving vervalt automatisch als u niet voor de genoemde datum betaalt.

Standplaatsgrootte
Bij het opstellen sluiten de deelnemers op aanwijzingen van de organisatie “kop-staart” aan, met een kleine tussenruimte tussen de voertuigen. De ruimte waarop u uw winkel kunt inrichten is de lengte van uw voertuig plus ca. één meter, diepte ca. 5 meter (inclusief voertuig).

Plaatsing
Op volgorde van binnenrijden. Maximaal twee volwassenen in uw voertuig tijdens het binnenrijden. Wilt u naast elkaar staan? Kom gelijktijdig bij de ingang en geef het tijdig aan (bij inschrijving en bij het gezamenlijk oprijden van het terrein).

Tijden
Deelnemers melden zich bij de ingang van de markt tussen 07.00 en 08.15 uur.
Opbreken en vertrekken kan niet eerder dan 15:30 uur.

Het terrein is open voor publiek tussen 08.30 en 15.30 uur.

Klik hier voor het reglement.

Klik hier om in te schrijven als deelnemer.