Waarom moet ik als deelnemer vooruit betalen?

 

Bij vroegere edities van de Kofferbakverkoop Gerwen is er een aantal deelnemers geweest dat zich had ingeschreven, maar helaas niet is komen opdagen. Dat is voor iedereen jammer. De markt is dan minder goed gevuld. En zonder afmelding kunnen wij geen kandidaten van de reservelijst inschakelen. Terwijl er genoeg belangstellenden zijn die graag aan de markt willen deelnemen. Op de marktdag zelf is het eigenlijk te laat om aan extra deelnemers te laten weten dat ze toch nog kunnen komen, een paar uitzonderingen daargelaten.

We hebben het beleid daarom aangescherpt: alle aanmelders betalen vooruit. Als een kleine stok achter de deur. Iedereen die vooruit betaalt, is verzekerd van een plek. Mocht in de week voor de markt blijken dat er nog voldoende plek over is dan vullen we die plekken met belangstellenden van de reservelijst.

Mocht u uiterlijk twee weken vóór de markt afzeggen en vooruit betaald hebben, dan boeken wij het volledige bedrag terug. U kunt ook vragen om uw inschrijving door te schuiven naar de volgende editie.

Dus wilt u zeker zijn van een plaats? Betaal dan op tijd vooruit. Anders vervalt uw inschrijving automatisch en kunt u in de laatste week voor de markt informeren of er nog plaats is op de reservelijst.